Καινοτόμα προϊόντα για την ενίσχυση της ασφάλειας των ασθενών και της αποτελεσματικότητας της Ακτινοθεραπείας.
Στον Όμιλο Sygma αποστολή μας είναι να παρέχουμε προϊόντα που κατασκευάζονται από ηγέτες του κλάδου με κύριο κινητήριο παράγοντα την καινοτομία και την ασφάλεια των ασθενών και με κύριο στόχο τη βελτιστοποίηση της ροής εργασίας των ιατρικών φυσικών για τη θεραπεία περισσότερων ασθενών με αυτοπεποίθηση.
Αυτοματοποιημένη και καθοδηγούμενη Commissioning & ετήσιος ποιοτικός έλεγχος.
Το SMARTSCAN είναι η νέα, premium λύση water phantom από την IBA Dosimetry. Το SMARTSCAN καθοδηγεί την πλήρη ροή εργασιών σας για να επιταχύνει όλα τα βήματα και να αποφύγει σφάλματα. Παρακολουθεί συνεχώς τις μετρήσεις σας για να εξασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα δεδομένων. Αυτοματοποιημένο.
Ανακαλύψτε το SMARTSCAN
Η Ψηφιακή Λύση Ποιοτικού Ελέγχου Ασθενούς SRS/SBRT
Αξιοποιήστε πλήρως τις δυνατότητες του στερεοτακτικού γραμμικού επιταχυντή σας με τον ανιχνευτή που επιτρέπει πιο ακριβή έλεγχο ποιότητας που παρέχεται σε λιγότερο χρόνο.
Ανακαλύψτε το myQA SRS
Μια μάσκα που κάνει τη διαφορά
Η μάσκα Orfit SRS-Fix: Η υβριδική διαμόρφωση με στρώμα Nanor®, η ελεγχόμενη συμπεριφορά συρρίκνωσης και η ισχυρή δύναμη στερέωσης έχουν ως αποτέλεσμα τη βέλτιστη ακινητοποίηση με υψηλό βαθμό άνεσης του ασθενούς.
Discover More
Έλεγχος αναπνοής με Quasar Motion Phantoms
Το Quasar MRI 4D είναι το πρώτο στον κόσμο προγραμματιζόμενο ομοίωμα κίνησης συμβατό με MRI. Η προσαρμογή στην κίνηση στην Ακτινοθεραπεία απαιτεί προηγμένα εργαλεία ποιοτικού ελέγχου και η μαγνητική τομογραφία 4D σάς δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε, να δοκιμάσετε και να επικυρώσετε προηγμένα πρωτόκολλα παροχής θεραπείας 4D σε MR-sim και MR-Linacs.
Ανακαλύψτε το ομοίωμα QUASAR MRI 4D
Βελτιώστε τον ποιοτικό έλεγχο της θεραπείας του ασθενούς σας με το myQA iON
Το myQA® iON είναι το διακριτικό, ανεξάρτητο περιβάλλον λογισμικού ελέγχου ποιότητας ασθενούς δευτερεύουσας δόσης. Συνδυάζει αρχεία καταγραφής με τον καλύτερο αλγόριθμο SciMoCa™ Monte Carlo στην κατηγορία του σε μια ακριβή και αποτελεσματική ροή εργασίας. Αξιολογήστε γρήγορα και ανεξάρτητα τις κατανομές της δόσης για να εντοπίσετε τυχόν πιθανά σφάλματα ή αποκλίσεις.
Ανακαλύψτε το myQA iON
Previous slide
Next slide
Κατηγορίες Προϊόντων

Στην εταιρεία SYGMA Group, επικεντρωνόμαστε στην παροχή προϊόντων και λύσεων για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας της ακτινοθεραπείας. Η εκτεταμένη σειρά προϊόντων μας προσφέρει εξελιγμένες λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιούν την ακρίβεια της θεραπείας και να δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια των ασθενών.

Ομιώματα για Δοσιμετρία

Θάλαμοι Ιονισμού - Ανιχνευτές

Ποιοτικός Έλεγχος Πλάνου Θεραπείας

Ποιοτικός Έλεγχος Γραμμικού Επιταχυντή

Συστήματα Ακινητοποίησης Ασθενών

Συστήματα Τοποθέτηση Ασθενούς

Ποιοτικός Έλεγχος Ιατρική Απεικόνιση

Διαχείριση Κινδύνου στην Ακτινοθεραπεία

Οι Εταιρείες που Αντιπροσωπεύουμε

Ανακαλύψτε τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων μας που ειδικεύονται στη δοσιμετρία, τη διασφάλιση ποιότητας, την ακινητοποίηση ασθενών και την τοποθέτηση, ειδικά για την ακτινοθεραπεία και την ιατρική απεικόνιση.

Sygma Group Official IBA Distributor Greece Official IBA Distributor Cyprus Official IBA Distributor Malta Orfit

IBA Dosimetry

Επίσημος Αντιπρόσωπος της IBA για την Ελλάδα, Κύπρος Μάλτα.

Sygma Group Official Modus QA Distributor Greece Cyprus Malta

MODUS QA

Επίσημος Αντιπρόσωπος της IBA για την Ελλάδα, Κύπρος Μάλτα.

Sygma Group Official Distributor Greece Orfit

Orfit Radiation Oncology

Επίσημος Αντιπρόσωπος της Orfit για την Ελλάδα.

Μιλήστε με έναν Ειδικό Εφαρμογών

Εξερευνήστε την εκτεταμένη γκάμα προϊόντων μας με μια δωρεάν συμβουλευτική που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίσει ότι θα επιλέξετε την ιδανική διαμόρφωση για τις κλινικές και τμηματικές σας ανάγκες. Οι ειδικοί μας θα σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία επιλογής, παρέχοντας υποστήριξη και πληροφορίες για να καλύψετε όλες τις απαιτήσεις σας. Προγραμματίστε σήμερα τη δωρεάν διαβούλευση για να βελτιώσετε τις υπηρεσίες ακτινοθεραπείας σας.

 

Talk with an application Specialist

Fill out the form below and we will contact you to arrange a consultation with our application specialists. 

Application Specialist Request Form

Request a Quote

Fill out the form below to request a quote. 

For additional methods of contact send us an email at [email protected] or call us at (+30) 211 234 3332

Quote Request Form