• Καλωσήρθες στο

  Sygma Group

  Το όνομα SYGMA προέρχεται από το Synergy for Global Medical Applications, όπου συνδυάζουμε τις πιο καινοτόμες ιατρικές συσκευές προς όφελος της βελτίωσης της θεραπείας των ασθενών.

  Αφιερωμένο στην παροχή λύσεων για αριστεία στην Ακτινοθεραπεία, την Ιατρική Απεικόνιση και την Ακτινολογία.

 • IBA Dosimetry

  Commissioning & Ετήσιος Ποιοτικός Έλεγχος

  Για περισσότερα από 45 χρόνια, η IBA Dosimetry παρέχει τον υψηλότερο ποιοτικό εξοπλισμό δοσιμετρίας σε περισσότερους από 10.000 ικανοποιημένους πελάτες σε περισσότερα από 3.400 κέντρα ακτινοθεραπείας παγκοσμίως.

 • Orfit Radiation Therapy

  Συστήματα Ακινητοποίησης Ασθενών

  Τα συστήματα ακινητοποίησης και τοποθέτησης ασθενών της Orfit είναι τα προτιμώμενα εργαλεία επιλογής για τους ακτινοθεραπευτές, επειδή είναι πιο εύχρηστα, ενώ προσφέρουν ανώτερη ακρίβεια, αναπαραγωγιμότητα και άνεση για βέλτιστη φροντίδα του ασθενούς.

 • IBA Dosimetry

  Επιβεβαίωση Πλάνου Θεραπείας

  Προηγμένες καινοτομίες για πιο αποτελεσματικό και ακριβή ποιοτικό έλεγχο για το σχέδιο θεραπείας ασθενών στην Ακτινοθεραπεία.

 • IBA Dosimetry

  Ποιοτικός Έλεγχος Γραμμικού Επιταχυντή

  Μια πλήρης σειρά λύσεων υλικού και λογισμικού που παρέχουν πλήρη κάλυψη δοκιμών που σχετίζονται με τη δοσιμετρία, την ασφάλεια, την ιατρική απεικόνιση, το MLC QA,...και πολλά άλλα!

 • Orfit Radiation Therapy

  Συστήματα Τοποθέτηση Ασθενούς

  Τα Συστήματα Εντοπισμού Ασθενούς της Orfit προσφέρουν ανώτερη ακρίβεια, αναπαραγωγιμότητα και άνεση για βέλτιστη φροντίδα των ασθενών.

 • IBA Dosimetry

  Ποιοτικός Έλεγχος Ιατρική Απεικόνιση

  Προηγμένες λύσεις ποιοτικού ελέγχου για εξοπλισμό διαγνωστικής απεικόνισης: έλεγχος ποιότητας δέσμης και ποιοτικός έλεγχος ιατρικής απεικόνισης. 

   

Αφοσιωμένο στην παροχή εξειδικευμένων προϊόντων και λύσεων στην Ακτινοθεραπεία

Προϊόντα
+ 0
Εξειδικευμένη Ακτινοθεραπεία
0 %
Σχετικά με την Εταιρεία Sygma Group

Δημιουργώντας ένα καλύτερο αύριο για ιατρικούς φυσικούς και καρκινοπαθείς

Η Εταιρεία SYGMA GROUP ιδρύθηκε με στόχο να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα & λύσεις δοσιμετρίας, QA και ακινητοποίησης σε ιατρικούς φυσικούς και ακτινολόγους ώστε να μπορούν να παρέχουν την καλύτερη δυνατή θεραπεία σε καρκινοπαθείς στην ακτινοθεραπεία. 

Σήμερα η εταιρεία SYGMA GROUP είναι επίσημος αντιπρόσωπος των εταιρειών IBA-Dosimetry και MODUS QA για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα και η Orfit Radiation Therapy για την Ελλάδα. 

Με ισχυρή αξία στην ποιότητα η εταιρεία SYGMA Group κατέχει ISO 9001 & ISO 13485 πιστοποιημένα από την TUV NORD.

Τα Τελευταία μας Νέα
Οι Υπηρεσίες μας

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε συνεχώς και με συνέπεια υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, καθιστώντας ηγέτης στον κλάδο μέσω της εξαιρετικής υποστήριξης πελατών, των εξατομικευμένων συμβουλευτικών λύσεων και των διαφανών επιχειρηματικών πρακτικών.

Κατηγορίες Προϊόντων

Στην εταιρεία SYGMA Group, επικεντρωνόμαστε στην παροχή προϊόντων και λύσεων για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας της ακτινοθεραπείας. Η εκτεταμένη σειρά προϊόντων μας προσφέρει εξελιγμένες λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιούν την ακρίβεια της θεραπείας και να δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια των ασθενών.

Ομιώματα για Δοσιμετρία

Θάλαμοι Ιονισμού - Ανιχνευτές

Ποιοτικός Έλεγχος Πλάνου Θεραπείας

Ποιοτικός Έλεγχος Γραμμικού Επιταχυντή

Συστήματα Ακινητοποίησης Ασθενών

Συστήματα Τοποθέτηση Ασθενούς

Ποιοτικός Έλεγχος Ιατρική Απεικόνιση

Διαχείριση Κινδύνου στην Ακτινοθεραπεία

Ανιχνευτής myQA SRS
Αξιοποιήστε πλήρως τις δυνατότητες του στερεοτακτικού γραμμικού επιταχυντή σας με το εργαλείο που επιτρέπει πιο ακριβή έλεγχο ποιότητας που παρέχεται σε λιγότερο χρόνο.
Δες το βίντεο
SMARTSCAN
Το SMARTSCAN είναι η νέα, premium λύση water phantom από την IBA Dosimetry. Αντιπροσωπεύει μια πραγματική εξέλιξη στη σάρωση δέσμης και παράγει την πιο αποτελεσματική και ακριβέστερη θέση σε λειτουργία δέσμης και ετήσιο ποιοτικό έλεγχο του γραμμικού επιταχυντή σας. Το SMARTSCAN καθοδηγεί την πλήρη ροή εργασιών σας για να επιταχύνει όλα τα βήματα και να αποφύγει σφάλματα. Παρακολουθεί συνεχώς τις μετρήσεις σας για να εξασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα δεδομένων. Αυτοματοποιημένο.
Δες το βίντεο
Ανακαλύψτε το Σύστημα AIO 3.0
Το AIO Solution είναι ένα αρθρωτό σύστημα που παρέχει ευελιξία για την κάλυψη των ειδικών απαιτήσεων και της ροής εργασιών του κέντρου ακτινοθεραπείας σας, επιτρέποντας άνετη και αναπαραγώγιμη θεραπεία για ασθενείς με βλάβες στον εγκέφαλο, το κεφάλι και τον αυχένα, τον θώρακα, τον μαστό και τον πνεύμονα και τη λεκάνη.
Δες το βίντεο
QUASAR MRI 4D Motion Phantom
Το Quasar MRI 4D είναι το πρώτο στον κόσμο προγραμματιζόμενο ομοίωμα κίνησης με ασφάλεια MR. Η προσαρμογή στην κίνηση στην Ακτινοθεραπεία απαιτεί προηγμένα εργαλεία QA και η μαγνητική τομογραφία⁴ᴰ σάς δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε, να δοκιμάσετε και να επικυρώσετε προηγμένα πρωτόκολλα παροχής θεραπείας 4D σε MR-sim και MR-Linacs.
Δες το βίντεο
Previous slide
Next slide

Ακολουθησε μας Στα Social Media

Ακολουθήστε μας στις κοινωνικές μας πλατφόρμες για να είστε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα, εκδηλώσεις και προϊόντα μας!

Request a Quote

Fill out the form below to request a quote. 

For additional methods of contact send us an email at [email protected] or call us at (+30) 211 234 3332

Quote Request Form