• Sygma Group

    Καινοτόμος Ιατρικός Εξοπλισμός

    Το όνομα SYGMA προέρχεται από το Synergy of Global Medical Applications που δηλώνει την αποστολή μας να εκπροσωπούμε παγκόσμιους ηγέτες στον τομέα του ιατρικού εξοπλισμού και να παρέχουμε συνέργεια μεταξύ των εφαρμογών τους.

  • Επίσημος Αντιπρόσωπος

    IBA Dosimetry

    Η εταιρεία IBA Dosimetry αναπτύσσει ουσιαστικές και καινοτόμες λύσεις που δίνουν στους ιατρούς φυσικούς τα ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα ποιοτικού ελέγχου που χρειάζονται. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, αξιοποιούμε περήφανα το ανεξάρτητο, επιστημονικό μας υπόβαθρο για μια βαθιά ανθρώπινη αποστολή με γνώμονα τη ζωή: να προστατεύσουμε, να ενισχύσουμε και να σώσουμε ζωές.

  • Επίσημος Αντιπρόσωπος

    Orfit Industries

    Η Orfit προσαρμόζει προϊόντα για να ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες των ομάδων Ακτινολογικής Ογκολογίας για περισσότερα από 30 χρόνια και αυτή τη στιγμή υποστηρίζει περισσότερους από 1.500 πελάτες σε όλο τον κόσμο.

  • Επίσημος Αντιπρόσωπος

    MODUS QA

    Ως οργανισμός που βασίζεται στην επιστήμη, την έρευνα, την ανάπτυξη και τη συνεργασία με ιατρικούς φυσικούς, κάθε εσωτερικός φυσικός, μηχανικός, σχεδιαστής και προσωπικό είναι πλήρως αφοσιωμένοι στην παροχή της ακρίβειας που απαιτείται για την παροχή της καλύτερης φροντίδας στους ασθενείς. Θέτουμε τα πρότυπα για τα εργαλεία βαθμονόμησης και διασφάλισης ποιότητας, επειδή πιστεύουμε πραγματικά ότι η καλύτερη φροντίδα ξεκινά με ακρίβεια.

Σχετικά με την εταιρεία Sygma Group

Δημιουργώντας ένα καλύτερο αύριο για ιατρικούς φυσικούς και καρκινοπαθείς

Η Εταιρεία SYGMA GROUP ιδρύθηκε με στόχο την παροχή καινοτόμου και υψηλής ποιότητας ιατρικού εξοπλισμού για τη βελτίωση της θεραπείας και της ποιότητας ζωής των καρκινοπαθών. Οι κύριες κατηγορίες προϊόντων μας αποτελούνται από εξοπλισμό δοσιμετρίας, συσκευές ποιοτικού ελέγχου και λύσεις τοποθέτησης και ακινητοποίησης ασθενών σε νοσοκομεία και κλινικές με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η ποιότητα της θεραπείας για καρκινοπαθείς στην ακτινοθεραπεία. 

Η Εταιρεία SYGMA GROUP είναι πιστοποιημένος κατά ISO 9001 & ISO 13485 από την TUV NORD.

Οι Αντιπροσωπείες Μας

Η εταιρεία Sygma Group είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των παρακάτω εταιρειών στις αντίστοιχες περιοχές τους

Sygma Group Official IBA Distributor Greece Official IBA Distributor Cyprus Official IBA Distributor Malta Orfit

IBA Dosimetry

Ελλάδα, Μάλτα, Κύπρος

Sygma Group Official Modus QA Distributor Greece Cyprus Malta

Modus QA

Ελλάδα, Μάλτα, Κύπρος

Our Services

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε συνεχώς και με συνέπεια υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, καθιστώντας ηγέτης στον κλάδο μέσω της εξαιρετικής υποστήριξης πελατών, των εξατομικευμένων συμβουλευτικών λύσεων και των διαφανών επιχειρηματικών πρακτικών.

Ακολουθησε μας Στα Social Media

Ακολουθήστε μας στις κοινωνικές μας πλατφόρμες για να είστε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα, εκδηλώσεις και προϊόντα μας!

Request a Quote

Fill out the form below to request a quote. 

For additional methods of contact send us an email at [email protected] or call us at (+30) 211 234 3332

Quote Request Form